Home » Våra resor

Våra resor

Den 9 april 2020 ”firade” Nordia Buss AB 30-årsjubileum. Tillsammans med våra kunder och resten av världen får vi i dessa tider vänta med att fira tills allt har lugnat ner sig och vi kan återgå till en mer normal vardag. Vi startar nu upp med våra resor, till att börja med i en kortare form och med ett begränsat antal resenärer. Vi följer utvecklingen och anpassar vår reseproduktion efter detta.

Vi hoppas att vi snart ses i våra bussar igen och att ni gynnar er lokala researrangör!

FALKENBERGSREVYN Dubbeldosen – en riktig glädjespruta!

Dagsresa • Avresa 14/1 2022 • Pris 895 kr

Falkenbergsrevyn har seglat upp på revyhimlen som en av landets allra mest populära och bästa landsorts-revyer som varje år slår nya publikrekord. I årets upplaga ”Dubbeldosen – en riktig glädjespruta!” möter vi det gamla kritikerrosade gänget som i över tre decennier roat människor i tusental från när och fjärran. Revyn bjuder oss på en musicerad underhållning av högsta klass och med många av de teman som är dagsaktuella i nyhetsflödet och vardagslivet runt oss. Sällan har det väl serverats så mycket händelser som verkligheten gjort under de gångna två åren, därav namnet Dubbeldosen, och vi får här se ensemblen driva med såväl  foliehattar, tantrafestivalen i Molkom, cementbristen, Ebba Busch omtalade husaffär, regeringskriser och statsministerskiftet. Ett och annat pandemiskämt kan nog också tänkas dyka upp i revyn – och allt detta upplevs allra bäst direkt på plats.

Före föreställningen avnjuter vi en lunch på Restaurang Sisi innan vi bänkar oss för 2,5 timmar med fart, fläkt, sång och musik och massor av skratt – Det är vad som bjuds på Falkenbergs Stadsteater vintern 2022.


MAMMA MIA! THE PARTY

Dagsresa • Avresa 12/2 2022 samt  26/3 2022 • Pris 1.650 kr

Välkommen till Medelhavet och en helkväll på Nikos Taverna! Efter succémusikalen kom den kritikerrosade filmen – och nu kommer hela den grekiska tavernan inflyttande till Rondo där vi får vara med om en annorlunda helhetsupplevelse till ABBA:s odödliga musik. Efter att konceptet spelats för fulla hus i fyra år på Tyrol i Stockholm flyttar hela kalaset med sin taverna till Göteborg och där vi som gäster inte bara bjuds på en musikalisk upplevelse utan även en kulinarisk medelhavsmeny som tar sin början med en välkomstdrink. Passa på att boka biljetter i god tid – platserna är begränsade och föreställningsperioden är inte så lång.

I priset ingår bussresa, show och trerätters meny


ÅSA-NISSE – Vallarnas Friluftsteater

Dagsresa • Avresa 23/7 2022 • Pris 975 kr

Falkenberg är orten som markerat sin plats på revykartan både vinter och sommar. Inget är väl nästan mer svenskt än en sommarfars på Vallarnas Friluftsteater, vackert beläget precis vid Ätran och som har bjudit sina besökare på mängder av skrattfester genom åren. I årets upplaga ”Alla tiders Åsa-Nisse” får vi möta den finurlige och uppfinningsrike Åsa-Nisse (Mikael Riesebeck) och hans vän Klabbarparn (Kent Vickell), hans fru Eulalia (Annika Andersson), den klantige brevbäraren Dag-Otto (Jojje Jönsson), handlaren Sjökvist (Stefan Gerhardsson) och den alltid älskade Siw Carlsson med flera, som bjuder på en härlig krock mellan dåtid och nutid. Före föreställningen avnjuter vi en lunch på Restaurang Sisi som ligger alldeles i närheten.


TYROLEN – Oberammergau

8 dagar • Avresa 2022 • Datum och pris meddelas senare
Anmäl Ert intresse redan nu utan förbindelse, begränsad tillgång på biljetter 

TYROLEN – ett resmål som i långa tider lockat åt sig människor från när och fjärran. Och undra på det; Här finns en gemytlighet och gästvänlighet i de små byarna som ligger vackert i dalgångarna, som gör att man känner sig som hemma. Landskapet är grönt och fjälltopparna vita – ja vyerna är ibland nästan overkligt vackra. Här kan man verkligen påstå att uttrycket ”vackert som ett vykort” kommer till sin rätt. På denna resa bor vi 4 nätter på ett modernt typiskt Gasthaus i Zillertal – en av Tyrolens vackraste dalgångar, och härifrån gör vi sedan våra utflykter, bl.a. för de som så önskar till det världsberömda Passionsspelet i OBERAMMERGAU. Detta är ett av Europas största evenemang som bara återkommer vart 10:e år, och nu är det snart dags igen:

Historien om detta spel började på medeltiden då pesten härjade i Europa. På sensommaren 1633 hade denna även spridit sig till Oberammergau. Över 20% av befolkningen avled, och för att komma ur denna förbannelse bestämde sig de styrande för att tillkalla de högre makterna. Man lovade Gud att om han skonade byn från vidare lidanden skulle man till hans ära uppföra ett Passionsspel vart 10:e år. Efter den dagen förskonades Oberammergau från pesten. Spelet är en fascinerande upplevelse där hela befolkningen i denna Bayerska träsnidarort på något sätt deltager. Spelet uppförs under eftermiddag och kväll, tid 3 tim inkl middagspaus.

Anmäl Ert intresse redan nu utan förbindelse, begränsad tillgång på biljetter.
Grupper som önskar en egen resa med annan uppläggning offereras gärna!


BOKNING: 0304-67 72 22, 031-12 30 10