Home » Våra resor

Våra resor

ULLARED

Dagstur • Avresa 23/2 • Pris – Gratis!

Åk med till Ullared helt GRATIS! Nej – vi är inte helt galna, men i samarbete med GeKås har vi nu detta unika erbjudande att vi bjuder på resan till denna Nordens shoppingmetropol! Shopping på GeKås och intilliggande fyndbutiker i Ullared erbjuder faktiskt så låga priser att det lönar sig att åka hit för att shoppa det mesta – kanske allra mest nu när man skall se över kollektionen inför vår och sommar. På denna resa får vi ca 5 tim shoppingtid, och åker så tidigt på morgonen att vi undviker den värsta rusningen.


FALKENBERGSREVYN

Dagstur • Avresa 2/2 samt 3/3 • Pris 950 kr

Falkenbergsrevyn har seglat upp på revyhimlen som en av landets mest populära och bästa landsortsrevyer. I årets upplaga ”Uppskruvat” möter vi det gamla kritikerrosade gänget som i över tre decennier roat människor i tusental från när och fjärran.”Vi lever i ett uppskruvat tidevarv och det är inte svårt att hitta skruvade revyuppslag. Självklart skojar vi om valet men det har även varit många andra spektakulära händelser som t ex alla turerna kring Svenska Akademien, strulet inom PostNord, strafftullarna i USA, GDPR  och den otroligt varma sommaren.” Före föreställningen avnjuter vi en middag på Restaurang Sisi.

Fart, fläkt, sång och musik och massor av skratt det är vad som bjuds på Falkenbergs Stadsteater våren 2019.

 


TYROLEN – Oberammergau

8 dagar • Avresa 2020 • Datum och pris meddelas senare
Anmäl Ert intresse redan nu utan förbindelse, begränsad tillgång på biljetter 

TYROLEN – ett resmål som i långa tider lockat åt sig människor från när och fjärran. Och undra på det; Här finns en gemytlighet och gästvänlighet i de små byarna som ligger vackert i dalgångarna, som gör att man känner sig som hemma. Landskapet är grönt och fjälltopparna vita – ja vyerna är ibland nästan overkligt vack-ra. Här kan man verkligen påstå att uttrycket ”vackert som ett vykort” kommer till sin rätt. På denna resa bor vi 4 nätter på ett modernt typiskt Gasthaus i Zillertal – en av Tyrolens vackraste dalgångar, och härifrån gör vi sedan våra utflykter, bl.a. för de som så önskar till det världsberömda Passionsspelet i OBERAMMERGAU. Detta är ett av Europas största evenemang som bara återkommer vart 10:e år, och nu är det snart dags igen:

Historien om detta spel började på medeltiden då pesten härjade i Europa. På sensommaren 1633 hade den-na även spridit sig till Oberammergau. Över 20% av befolkningen avled, och för att komma ur denna förban-nelse bestämde sig de styrande för att tillkalla de högre makterna. Man lovade Gud att om han skonade byn från vidare lidanden skulle man till hans ära uppföra ett Passionsspel vart 10:e år. Efter den dagen förskona-des Oberammergau från pesten. Spelet är en fascinerande upplevelse där hela befolkningen i denna Bayer-ska träsnidarort på något sätt deltager. Spelet uppförs under eftermiddag och kväll mid 3 tim middagspaus.

 

Anmäl Ert intresse redan nu utan förbindelse, begränsad tillgång på biljetter.
Grupper som önskar en egen resa med annan uppläggning offereras gärna!


BOKNING: 0304-67 72 22, 031-12 30 10